SONIK

 

Sonik is opgericht in 2008 door een team van drie experts met gezamenlijk 60 jaar ervaring in de hengelsport op het gebied van productontwikkeling, verkoop en marketing. Het doel was om een bedrijf op te richten welke hengels levert met een onnavolgbare prijs/kwaliteitverhouding. Medio 2008 lanceerde Sonik zijn eerste assortiment Vliegvis-, Zee- en Karperhengels op de Engelse markt. De populaire SK3 en SK4 karperhengels zijn in de UK in de afgelopen 6 jaar uitgegroeid tot de bestverkochte karperhengels in hun prijsklasse. Hierdoor is Sonik een gewaardeerd en gerenomeerd geworden die zijn plek in de hengelsport heeft gevestigd.Wat SONIK uniek maakt is de ’Derde hengel gratis’ deal. Dus de derde hengel krijg je van ons!! Sinds 1 Januari 2013 is dit uitgebreid met “de tweede hengel voor de halve prijs”. Want niet iedereen vist natuurlijk met 3 hengels. Dit geldt voor de SK3 XTR en SK4XTR series(uitzondering de marker- spod- en margin rod). SONIK hengels zijn al verkrijgbaar vanaf E 75,- per stuk met de SKS Serie. Sonik is altijd op zoek naar verbeteringen in grondstoffen en productieprocessen en investeert hiernaast veel tijd en geld in het productie- en logistieke proces om een goede en constante levering en kwaliteit te waarborgen. Het bedrijf is gevestigd in Blyth, in het Noord-Oosten van Groot-Brittannië, van waaruit alle producten over de gehele wereld worden gedistribueerd en waar ook de Research& Development afdeling continu op zoek is naar het verbeteren van de diverse ranges. Hierbij wordt Sonik ook bijgestaan door enkele top karpervissers uit geheel Europa zoals Nick Helleur, Alain Servaes, Nermin Caro, Roderick Langeveld en Dennis de Wilde.Sinds Januari 2011 begeeft Sonik zich op de Benelux markt onder leiding van de firma Wild Catch. In de afgelopen 4 jaar heeft Sonik zich ook hier snel gevestigd als een merk met een ongelofelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Het merk slaat aan bij het publiek en de nieuwe XTR series zijn ook voor een aanzienlijk deel ontwikkeld naar de wensen vanuit de Benelux markt. Het nieuwste avontuur betreft een serie werpmolens, waarvan de Tournos 8000 en 6000 FS inmiddels zijn gelanceerd. En sinds Juli ook de grotere broer van de Tournos 8000; de Tournos 10.000 met een lijncapaciteit van maar liefst 490 meter 0.35! Wil je meer weten over Sonik, klik op onderstaande afbeeldingen:

TTW Sonik Advertorial

Sonik Advertorial Karper

Sonik Tournos Review Spiegel 43    Spiegel 46 Sonik 6000FS XL Review

De 2014 Collectie: Gloednieuw binnen, de SK3XTR 10ft 3lbs Boat Rods! Gebaseerd op de succesvolle SK3XTR Range, met een zachte top maar met flink wat reserve onderin dus perfect om in de boot een grote vis af te drillen. Ook ideaal voor op die krappe stekjes en die watertjes waar je eigenlijk niet mag vissen ;-) Verkrijgbaar in full duplon(€ 142,50) en de populaire full cork(€ 147,50) met de unieke Sonik deals: Drie halen is 2 betalen, of de tweede hengel voor de halve prijs. Dat is dus minder dan €100,-  per stok bij een set van 3 stuks!

SK3XTR Boat duplon LR SK3XTR Boat Cork LR SK3XTR Boat reelhouder duplon LR SK3XTR Boat reelhouder cork LR SK3XTR Boat butt duplon LR SK3XTR Boat butt cork LR

De gloednieuwe SKS Black Serie, vanaf slechts E79,99. Een zeer fraaie en complete hengel met zeer goede werp- en drileigenschappen. Geschikt voor werpafstanden tot zo’n 100 meter.

SKS Black Carp rod

De nieuwe SK3XTR Serie, in duplon en cork versies. Vanaf  E169,99, maar de 3de hengel is gratis of de tweede voor de halve prijs. De SK3XTR serie is een ware allroundhengel en uitermate geschikt voor de Benelux. Een mooie zachte topactie maar met voldoende reserve onderin. Geschikt voor werpafstanden tot zo’n 100-120 meter.

SK3 XTR Serie

De nieuwe SK4 XTR Serie, Vanaf  E249,99, maar de 3de hengel is gratis of de tweede voor de halve prijs. Dit is een echte afstandshengel, waarmee werpafstanden van 150 meter mogelijk zijn.

De SKS Range, verkrijgbaar vanaf slechts E59,99. Een mooi instapmodel voor de beginnende karpervisser die net iets meer kwaliteit wil. Geschikt voor de visserij op kanalen en vijvers, ideaal voor werpafstanden tot zo’n 80 meter.

En voor dit seizoen ook de eerste werpmolens!

SONIK 6000 FS Black Reel LR

De zeer scherp geprijsde 6000 FS Black Reel, voor slechts E59,95!

Sonik Tournos 8000 jpg

De Tournos 8000 Big Pit Reel, E179,99 met daarop de welbekende “3 voor de prijs van 2″ of “tweede voor de halve prijs” deals. Dus bij drie stuks komen de molens op slechts E120,- per stuk!   In navolging op de succesvolle introductie van de Tournos 8000 afgelopen najaar en de 6000 FS dit voorjaar, voegt Sonik nu de Tournos 10.000 toe aan het assortiment. Dit grotere boertje van de Tournos 8000 heeft dezelfde body, maar met een iets langere “kont” vanwege de langere as en de grotere spoel. Hierdoor is deze molen geschikt voor de meest extreme omstandigheden: de standaard spoel heeft een capaciteit van 330 meter 0.35mm en de diepe spoel maar liefst 490 meter 0.35mm. Advies verkoopprijs is €239,99 en net zoals met de Tournos 8000 wederom de derde molen gratis of de tweede voor de halve prijs. Dus bij een set van 3 stuks €159,99 per stuk en bij twee stuks €179,99.

Sonik Tournos 10000

Is jou winkelier nog geen SONIK dealer? Vraag ze dan contact met ons contact op te nemen over de mogelijkheden. Ben je zelf een winkelier en heb je interesse? Laat het ons dan weten en stuur een mailtje naar dennis@wildcatch.nl. Dan nemen wij uiteraard zsm contact met je op!