SONIK

Sonik is opgericht in 2008 door een team van drie experts met gezamenlijk 60 jaar ervaring in de hengelsport op het gebied van productontwikkeling, verkoop en marketing. Het doel was om een bedrijf op te richten welke hengels levert met een onnavolgbare prijs/kwaliteitverhouding. Medio 2008 lanceerde Sonik zijn eerste assortiment Vliegvis-, Zee- en Karperhengels op de Engelse markt. De populaire SK3 en SK4 karperhengels zijn in de UK in de afgelopen 6 jaar uitgegroeid tot de bestverkochte karperhengels in hun prijsklasse. Hierdoor is Sonik een gewaardeerd en gerenomeerd geworden die zijn plek in de hengelsport heeft gevestigd.

Wat SONIK uniek maakt is de ’Derde hengel gratis’ deal. Dus de derde hengel krijg je van ons!! Sinds 1 Januari 2013 is dit uitgebreid met “de tweede hengel voor de halve prijs”. Want niet iedereen vist natuurlijk met 3 hengels. Dit geldt voor de SK3 XTR en SK4XTR series(uitzondering de marker- spod- en margin rod). SONIK hengels zijn al verkrijgbaar vanaf E 75,- per stuk met de SKS Serie. Sonik is altijd op zoek naar verbeteringen in grondstoffen en productieprocessen en investeert hiernaast veel tijd en geld in het productie- en logistieke proces om een goede en constante levering en kwaliteit te waarborgen. Het bedrijf is gevestigd in Blyth, in het Noord-Oosten van Groot-Brittannië, van waaruit alle producten over de gehele wereld worden gedistribueerd en waar ook de Research& Development afdeling continu op zoek is naar het verbeteren van de diverse ranges. Hierbij wordt Sonik ook bijgestaan door enkele top karpervissers uit geheel Europa zoals Nick Helleur, Martin Ford, Roderick Langeveld en Dennis de Wilde.

Sinds Januari 2011 begeeft Sonik zich op de Benelux markt onder leiding van de firma Wild Catch. In de afgelopen 3 jaar heeft Sonik zich ook hier snel gevestigd als een merk met een ongelofelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Het merk slaat aan bij het publiek en de nieuwe XTR series zijn  ook voor een aanzienlijk deel ontwikkeld naar de wensen vanuit de Benelux markt. Het nieuwste avontuur betreft een serie werpmolens, waarvan de Tournos 8000 inmiddels gelanceerd is. Er volgen nog enkele modellen, waaronder een medium  vrijloopmolen.

Wil je meer weten over Sonik, klik op onderstaande afbeeldingen:

Sonik Tournos Review Spiegel 43      Sonik Advertorial Karper

 

De 2014 Collectie:

SKS Black Carp rod

De gloednieuwe SKS Black Serie

De nieuwe SK3 XTR Serie

De nieuwe SK3 XTR in 2,75lbs ook in Cork versie

 

De nieuwe SK4 XTR Serie

 

NCT Carp Rod Range

 

De SKS Range

En voor dit seizoen ook de eerste werpmolens!

SONIK 6000 FS Black Reel LR

De zeer scherp geprijsde 6000 FS Black Reel, voor slechts E59,95!

Sonik Tournos 8000 jpg

De Tournos 8000 Big Pit Reel, E179,99 met daarop de welbekende “3 voor de prijs van 2″ of “tweede voor de halve prijs” deals. Dus bij drie stuks komen de molens op slechts E120,- per stuk!

 

De 2013 Catalogus, klik op de afbeelding:

  NEW Sonik Carp Catalogue 2013_02-11.indd

Enkele reviews uit magazines:

  

  

  

 

 

 

Is jou winkelier nog geen SONIK dealer? Vraag ze dan contact met ons contact op te nemen over de mogelijkheden. Ben je zelf een winkelier en heb je interesse? Laat het ons dan weten en stuur een mailtje naar dennis@wildcatch.nl. Dan nemen wij uiteraard zsm contact met je op!